Despre mine

Salut,

Mi se spune Traian Maicanescu. Unii cred ca sunt Traian Maicanescu, altii cred ca sunt actor, altii cred ca sunt specialist IT, altii considera ca sunt comediant, altii ca sunt visator, filosof, om bun, om arogant, “bunul, raul si uratul” la un loc….Google stie cel mai bine, zic eu.

Am avut nevoie de peste 30 de ani ca sa-mi dau seama ca EU SUNT….si atat. Restul sunt perceptii, definitii, pareri….si le imbratisez pe toate dimpreuna cu sursele lor.

Acest site a aparut initial ca o dorinta de a permite oamenilor sa se ajute intre ei neconditionat, in masura in care timpul si priceperea le-o permite. A functionat o vreme asa, dupa care timpul a transformat site-ul intr-o colectie de informatii, experiente si rezultate traite de mine. Am considerat ca imi doresc un loc in care sa adun aceste informatii pentru mine si pentru oricine ajunge pe aceasta pagina si rezoneaza cu ceea ce gaseste.

Nu sunt psiholog sau terapeut de vreun fel. Tot ce gasesti aici reprezinta experientele mele personale, prin urmare foloseste-le cum crezi de cuviinta, pe proprie raspundere!

 

2 Comments

  1. O viata frumoasa si imbelsugata sa ai!Cu tot dragul, Laura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *