7 legi naturale care iti vor schimba viata! (Partea a II-a )

Salut,
In primul rand, va multumesc tuturor celor care ati avut rabdarea si implicit interesul de a parcurge prima parte. Foarte interesant si feedback-ul primit, drept pentru care abia asteptam sa revin cu partea a II-a. Trec direct la actiune:
Cunoasterea Legilor Naturale te ajuta sa obtii mult mai rapid orice iti doresti in viata! Pentru asta insa ai nevoie de concentrare si claritate fata de ceea ce iti doresti. Trebuie sa stii in detaliu ceea ce vrei de la viata. Majoritatea dintre noi insa orbecaie intre diverse dorinte, unele fiind insusite din mediul in care ne desfasuram activitatea sau de la vecini, televizor, etc, deci contrare cu ceea ce ne dorim noi cu adevarat.
Inainte de a trece la cele 7 legi despre care iti tot spun, este important sa intelegi o super lege. Legea tuturor legilor, daca pot sa-i spun asa. De aceea este denumita: Super Legea (The Great Law)!
Aceasta lege o poti regasi in trei cuvinte:  ||=|| Totul Este Energie! ||=||
Stiu ca este posibil sa sune dezamagitor de simplist si enervant de vag, tocmai de aceea te rog sa imi dai voie sa iti explic de ce este unul dintre cele mai utile instrumente de care te poti folosi, daca il aprofundezi.
Pe bune, este o chestie imensa, care odata inteleasa, te va ajuta sa dispui absolut asa cum vrei tu de cele 7 legi pe care le voi prezenta in aceste postari-serial. Si viata ta se va schimba imediat, drept rezultat.
Iata un alt mod prin care sa descriem aceasta lege: Traim intr-un fel de supa de energie!
Stiu ca poate suna ciudat, dar scaunul pe care stai acum nu este solid, asa cum pare, ca un obiect inert. La fel putem spune despre oricare dintre obiectele care te inconjoara. Da, stiu ca daca vei impinge cu degetul piciorul scaunului imi vei demonstra ca este solid. Ai un pic de rabdare cat iti explic ce a descoperit un tip simpatic, Albert Einstein, il stii cu siguranta, prin 1925…
Cu siguranta ai auzit despre formula E=MC2, nu? Ei bine, odata ce ai inteles ce implica aceasta descoperire, e posibil sa nu mai poti sa dormi la noapte, gandindu-te la ce avantaje iti ofera pentru a-ti transforma viata.
Nu te nelinisti, nu trebuie sa fii vreun inginer la NASA pentru a intelege asta. De fapt, trebuie sa fii specialist in fizica cuantica! (glumesc, era prea la indemana) 🙂
OK, in prima faza, niste informatii vitale pentru o mai buna intelegere:
Inainte ca ecuatia lui Einstein sa apara si sa devina cea mai populara inscriptie identificata pe tricourile secolului 20, lumea stiintifica isi explica Universul prin intermediul fizicii lui Newton, care in mare spune ca universul este alcatuit din obiecte solide, atrase unele de altele prin gravitatie.
Chiar si atunci cand aceasta teorie a fost extinsa, in secolul al 19-lea, prin aparitia structurilor de atomi in rolul caramizilor de baza ale naturii, tot se credea ca lucrurile sunt solide pana la cea mai mica particula.
Einstein a intors lumea de ureche in directia adevarului, dovedind ca particulele atomice si subatomice nu erau solide deloc. Ele erau de fapt, energie care vibreaza la o anumita frecventa, lasand astfel impresia ca obiectele sunt solide.
In concluzie, nimic nu este ceea ce pare a fi. Totul vibreaza. Totul este energie! Pregateste-te sa fii uimit de ce implica toate acestea. . .
Da, o bucata de tabla pare solida si inerta de la distanta. Dar daca o privesti printr-un microscop puternic vei vedea foarte multa miscare si foarte mult spatiu intre molecule.
La fel stau lucrurile si cu corpul nostru. Desi el pare ca arata la fel de la o zi la alta, nu este acelasi corp. Schimbi in permanenta milioane de celule si le inlocuiesti cu altele. Personal, am fost uimit cand am realizat ca actualul meu corp nu mai are nimic fizic din corpul meu de anul trecut, nu mai zic de corpul meu din copilarie. De aceea este bine sa luam fiecare zi drept un nou inceput si sa nu ne mai cramponam si identificam cu trecutul!  
Persoana aceea nu mai exista fizic! Avem doar iluzia! Ajungem la cea mai interesanta si des intalnita intrebare filosofica: CINE SUNT EU? Ar fi bine sa jonglati cind si cind cu raspunsul la aceasta intrebare, demontand rand pe rand educatia, numele primit, experienta de viata asumata, parerea celor din jur. Toate astea le-am deprins aici, nu am venit cu ele. Dar…cine sunt eu?
Energia este peste tot si in tot ce ne inconjoara!
Ce inseamna fraza asta pentru tine?
Ei bine, inchipuie-ti ca oamenii de stiinta au desprins faptul ca, din moment ce totul este energie, incluzand aici si gandurile si sentimentele (care pot fi masurate cu echipamente potrivite)….aceste energii sunt interconectate si se pot influenta unele pe celelalte.
Asta inseamna, cuvant cu cuvant, ca gandurile si sentimentele tale pot sa influenteze si sa creeze lumea din jurul tau. Si nu este nici o vrajeala, nebunie sau inchipuirile unor minti bolnave si neocupate suficient cu rutina zilnica. Este stiinta pura si dovedita. Este stiinta care iti ofera locul soferului vietii tale!
Inseamna ca trebuie sa fii foarte atent la toate gandurile tale, atent la toate sentimentele tale si la energia cu care le “impachetezi” pe toate acestea atunci cand le trimit in lume, sa te reprezinte. Evita sa ai ganduri negative, sa privesti la materiale mass media care iti induc astfel de ganduri (de ce credeti ca se pune accentul pe violenta in zilele noastre?), alegeti sentimente pure si nu pline de dusmanie. Gandurile tale au un efect incredibil de puternic asupra realitatii vietii tale pe masura ce o creezi, drept pentru care trebuie sa fii mult mai responsabil cu ceea ce emiti in fiecare zi si de ce nu, mai indraznet si creativ.
Reciteste cele de mai sus, poate intr-o alta pauza pe care o meriti cu siguranta si ne intalnim si maine, pentru continuarea acestui sir de postari venite din suflet, pentru suflet!
Iti doresc o zi exact asa cum ti-o doresti, increzator fiind in faptul ca daca TU crezi ca ITI POTI schimba viata, AI DREPTATE. Si daca tot TU crezi ca NU ITI POTI schimba viata, iar AI DREPTATE!
Cu prietenie sincera,
Traian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *