Cereri de ajutor

La cererea dvs infiintam si rubrica de cereri de ajutor. Aici puteti posta la comentarii ce anume ati dori ca si servicii sau produse si cei care viziteaza, poate ca va vor contacta cu o solutie salvatoare. Nu uitati sa treceti orasul si o forma de contact.
Pe baza acestor date cei aflati la nevoie va pot contacta si puteti stabili de comun acord caile colaborarii.

Inainte de a solicita un serviciu sau un produs, te rugam sa iei in calcul regula bunului simt si sa te folosesti de acel serviciu numai daca iti este neaparat necesar si fara abuzuri. Asta ar demonstra ca putem sa ne pregatim pentru o lume in care egoismul, avaria, materialismul, rautatea pot fi uitate.

Nu exista nici o forma de constringere legala sau contractuala asupra desfasurarii acestor activitati. Ele sunt considerate drept intelegeri intre doua persoane care si-au exprimat acordul de a se ajuta. Implicit, proprietarii acestui website nu isi asuma nici un fel de raspundere sau merit fata de esecul sau reusita colaborarilor. Scopul acestui site este unul filantropic: de a oferi un mijloc de comunicare celor care inteleg ca ajutandu-i pe altii se ajuta pe ei.

One Comment

  1. Buna ziua,

    Am nevoie de o instalatie de brichetare a rumegusului, cca 3 camioane de rumegus pe an.

    Vreu sa-mi construiasca cineva un site simplu si elegant, cu fite putine, accesibil usor.

    Contact la szaradafa@yahoo.com

    Multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *