Servicii Gratuite

Acest post isi doreste sa adune cat mai multe persoane care prin intermediul comentariilor sa isi ofere serviciile in mod deliberat si gratuit oricui ar avea nevoie de ele. Prin urmare, daca te pricepi la ceva, la orice: reparatii tv, calculatoare, mecanica auto, pagini de web, traduceri, zugravit, etc…..te rugam sa postezi aici un comentariu in care sa precizezi ce anume esti dispus sa oferi oricui ar avea nevoie, localitatea in care este valabila oferta si o forma de contactare (email, ID de mess, telefon).
Pe baza acestor date cei aflati la nevoie va pot contacta si puteti stabili de comun acord caile colaborarii.
Evident, vorbim doar de manopera, daca serviciul respectiv implica si achizitionarea de materiale, consumabile, etc, acestea cad in sarcina solicitantului.
Totodata, intervalul de timp in care se solutioneaza solicitarea ramane la latitudinea ofertantului.
Inainte de a solicita un serviciu cuiva care il ofera, te rugam sa iei in calcul regula bunului simt si sa te folosesti de acel serviciu numai daca iti este neaparat necesar si fara abuzuri. Asta ar demonstra ca putem sa ne pregatim pentru o lume in care egoismul, avaria, materialismul, rautatea pot fi uitate.
Nu exista nici o forma de constringere legala sau contractuala asupra desfasurarii acestor activitati. Ele sunt considerate drept intelegeri intre doua persoane care si-au exprimat acordul de a se ajuta. Implicit, proprietarii acestui website nu isi asuma nici un fel de raspundere sau merit fata de esecul sau reusita colaborarilor. Scopul acestui site este unul filantropic: de a oferi un mijloc de comunicare celor care inteleg ca ajutandu-i pe altii se ajuta pe ei. 

12 Comments

 1. Ofer servicii IT: depanare calculatoare si instalari (Zona Bucuresti), consultanta prin email, conectare de la distanta pentru rezolvarea problemelor simple prin Internet (oriunde in Romania). Contactati-ma la steliantm@gmail.com

 2. Ofer servicii de tehnoredactare(zona Valea Jiului) sau corectare text (adaugare diacritice, paginare etc.)oriunde in tara.
  Contact: barockstadt@gmail.com

 3. Ofer consultanta juridica: redactare contracte, sfaturi juridice, concepere si redactare de actiuni in justitie etc. Romania. Contactati-ma la alexander.vrabinscki@gmail.com

 4. Ofer servicii foto persoanelor fizice. Pentru orice fel de fotografii personale – portofolii de model, fotografii CV, fotografii de familie, etc (exceptand obiecte, locatii, spatii comerciale) ma puteti contacta la celush@gmail.com

 5. Ofer ajutor de consiliere pt cei care vor sa stie/invete despre “construirea” unui film(scurt metraj…cu asta se incepe:) ) insa nu stiu de unde sa inceapa- de la scenariu/actorie/regie/scule de filmat(permisibile insa de o calitate buna)
  sfaturi de inceput – luc_rockit@yahoo.com

 6. Am o tamplarie in Deva, jud Hunedoara. Pot oferi servicii tamplaresti.

  In hala mea mai am cca 500mp spatiu nefolosit la etaj, ar fi ideal pentru mici meseriasi. Se pot face si locuinte. Ar fi variante de cumpararea a spatiilor, pe rate, pe contraservicii, sunt dispus la variante. Pentru cineva care are nevoie de spatiu pt lucru si locuinta, este ideal o hala. Pentru familii, care vor sa-si ia soarta in maini.

  Contact la email: szaradafa@yahoo.com

 7. Ofer servicii de…”consiliere” in asistenta sociala pentru oricine are nevoie de informatii in acest domeniu. De exemplu tineri care vor sa lucreze in acest domeniu ( pot spune ce inseamna sa lucrezi in O.N.G., sau la stat, ce presupune aceasta munca, de unde sa -si ia informatii pentru finantare de proiecte, cum se face un management de proiect, etc ), oricaror persoane care vor anumite drepturi de natura protectiei sociale sau asistentei sociale, etc.
  E-mail: mugur1976@gmail.com sau mugurel2206@yahoo.com

 8. ofer servicii de traducere în/din limba engleză.
  E-mail: oanamaria84@yahoo.com

 9. Pentru cei care au cumpărat domeniu de internet și găzduire, și vor un site gratuit:

  Ofer servicii de instalare WordPress, și consultanță în ceea ce privește personalizarea acestuia prin teme, pluginuri și diverse setări.

  Este necesar ce persoana să fie dispusă să-și bată capul nițel cu toate cele.

 10. Am terminat actoria si lucrez in prezent si ca editor pentru o revista online. Am mai lucrat si cu ceva traduceri din/in engleza. Asadar, daca ai nevoie de vreo traducere, de ajutor in ceea ce priveste actoria (sfaturi, repertorii, carti) sau daca ai vreun site si iti trebuie o persoana care sa iti scrie vreun articol interesant, contacteaza-ma la danielaspataru@hotmail.com.

 11. Oricine ai fi, orice probleme ai avea, ofer o ureche care te poate asculta, o inima care se poate deschide sa te inteleaga, o minte care se va stradui sa te ajute sa-ti descoperi propriile solutii si mai cu seama, propria ta putere si creativitate.
  Ma numesc Odette, sunt psiholog si specialist in Educatia Adultilor. Dar, dincolo de statut, sunt cineva asemanator unei oglinzi in care te poti vedea altfel de cum te vezi in mod obisnuit, te poti vedea asa cum ESTI, un univers cu potentiale nebanuite si uluitoare. Te astept. Eu locuiesc in Focsani, dar ne putem intalni si aici: http://www.odette.weebly.com

 12. Salut! Sunt nutritionist si terapeut medicina complementara. Puteti apela la sericiile mele scriindu-mi la adresa dinko19@yahoo.com
  O zi frumoasa,
  Maria!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *