Gaseste valul, escaladeaza-l si ramai acolo pentru a-ti atinge visul

Salut,
Ce faci? Sper ca ai inceput deja sa te joci un pic cu procedeele si nu doar sa le citesti si sa le etichetezi. Unii oameni spun ca informatia este putere. Personal consider ca informatia este informatie si atat, puterea apare din aplicarea informatiei!
Iti doresti sa ajungi jurnalist, pilot de curse, alpinist, manager de proiect, milionar dar astepti ca altcineva sa o faca pentru tine? Cred ca stii ce ai de facut, asa ca FA-O ACUM!
Valul (cum mi-a placut mie sa-l denumesc) este o zona mentala pe care ai experimentat-o cu siguranta de cateva ori, o zona mentala din care poti sa progresezi mult mai rapid catre planurile propuse. Momentul acela in care spui: “Sunt pe val”!
Cand esti pe val se intampla tot felul de chestii incredibile in jurul tau. Totul pare mult mai usor de indeplinit si te bucuri de oportunitati la tot pasul, ti se deschid usile potrivite, ce sa zic, deja devin Neti Sandu in exprimare….intelegi tu ce vreau sa zic! 🙂
Cert este ca aceasta stare mentala este perfecta pentru atingerea scopurilor deoarece toate energiile creative se imbina perfect. Secretul, in acest caz, este sa iti oferi sansa de a ajunge pe val cat mai des, pentru a creste numarul manifestarilor, coincidentelor, situatiilor norocoase sau intamplarilor (cum le spun unii).
Exista cateva modalitati prin care sa urci pe val cat mai repede:
1. Ocupa-te de proiecte care iti fac placere si pe care le adori. Este destul de evident ca atunci cand faci lucruri care iti fac o mare placere te urci pe val mult mai usor. Pasiunea este o energie foarte puternica de care te poti folosi pentru a-ti atinge scopurile.
2. Concentreaza-te mai mult asupra scopurilor care conteaza si scapa de elementele care iti distrag atentia de la drumul tau. Sunt multe si apar pe nesimtite asa ca o monitorizare agresiva (in sens bun) a traiectoriei zilnice este indicata. Pune-ti remindere, biletele cu mesaj pe oglinda, birou, frigider care sa-ti aminteasca ce vrei sa faci in viata!
Atunci cind te concentrezi si intri intr-o anumita actiune incadrata de pasiunile tale mintea se misca mult mai rapid si liber astfel incat poti urca pe val intr-o clipa. Energia subconstientului este eliberata si incepi sa-ti doresti sa faci ceea ce-ti place cat mai mult timp cu putinta.
3. Traieste in medii apropiate scopurilor tale si inconjoara-te de oameni pozitivi, energici si care fac ceea ce-ti doresti si tu sa faci.
Daca iti petreci toata ziua intr-o mediu ostil, dezordonat, unde abia iti gasesti drumul catre iesire este destul de evident ca asta nu te va ajuta sa urci pe val, dimpotriva, subconstient vei avea o stare de depresie continua, te vei simti ineficient si dezorganizat din cauza mediului inconjurator.
Un mediu organizat, curat si eficient iti va alinia gandurile pentru succes.
Locuri/birouri/incaperi unde oamenii fac ceea ce iti doresti si tu sa faci, cu pasiune, sunt locuri in care iti poti incarca bateriile intr-un mod placut. Energiile sunt pe frecventa ta in aceste locuri astfel incat te vei trezi pe val in scurt timp.
Dincolo de toate acestea, este important ca tot ceea ce faci in viata sa poarte semnatura pasiunii si entuziasmului (ca sa-l citez pe Steve Irwin, o persoana foarte draga mie si un real exemplu de viata).
Acestea fiind spuse, poti fie sa inchizi pagina si sa te intorci la ceea ce faceai, sau poti sa-ti produci acea sclipire in ochi si sa-ti pui intrebarea retorica: “Pina la urma, de ce nu?” si sa te apuci cu pasiune si entuziasm de proiectele care-ti dau aripi!
Sa ai o zi excelenta!
 
Cu prietenie sincera,
 
Traian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *