John Assaraf despre puterea vizualizarilor si emotie

Am urmarit fascinat acest interviu realizat de cei de la Mind Movies cu John Assaraf, o persoana foarte interesanta, o persoana care a trecut prin toate etapele unei vieti aventuroase, de la o viata agitata la una linistita, frumoasa si plina cu tot ce si-a imaginat vreodata! Da, IMAGINAT! Pentru ca si el, ca multi altii, a descoperit ca sintagma “crede si nu cerceta” nu face referire la ego-ul nostru care, evident, fiind unul plin de calitati, are nevoie sa cerceteze ca sa inteleaga lucrurile si sa-si dovedeasca banalul: am dreptate.
Uneori, unele lucruri e bine sa fie lasate sa se coaca in liniste, noi sa ne bucuram de cresterea lor si apoi de ele. E practic exact ca in cazul copiilor: 9 luni nu poti decit sa astepti si sa creezi cadrul necesar pentru ca acea minune sa apara in conditii optime si tu, voi, sa va bucurati de ea. Nu umbli la produs ca sa il asezi pe alta parte, sa se coaca mai bine, etc. (nu includ aici cazuri exceptionale, medicale.)
Cea mai frumoasa experienta a lui John Assaraf este cea povestita de acesta in filmul The Secret dar si in acest interviu. Avea un panou cu diverse lucruri pe care si le dorea, decupate din reviste. Le-a privit ani de-a rindul si s-a bucurat de ele ca si cum le avea DEJA. Practic si-a programat subconstientul sa accepte o stare de spirit si cu o astfel de vibratie, sa faciliteze aparitia a ceea ce isi dorea. Printre aceste lucruri era si o fotografie cu o casa incredibil de frumoasa. Dupa niste ani s-a mutat intr-un nou stat si a constatat aproape socat ca are o casa … nu similara cu cea de pe panou ci EXACT pe aceea de pe panou, decupata dintr-o revista despre constructii si case.
Rezistenta se va activa in multi dintre noi si va spune prin intermediul egoului: vrajeala, nu exista asa ceva, nebunie.
Dupa cum bine spunea Donald Neale Walsch: Cind totul se schimba, schimba totul! (When everything changes, change everything!)
Daca TU crezi ca iti poti schimba viata in bine, AI DREPTATE! Daca TU crezi ca nu iti poti schimba viata in bine, AI DREPTATE! Decizia iti apartine! (dupa o reteta de Henry Ford)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *