Let’s Do It Romania!

Natura! Inspiram…..tragem puternic aer in piept…..expiram…..si daca ne simtim bine dupa, inseamna ca inca se mai poate respira! Daca nu….ar trebui sa facem ceva! Am decis ca si Traieste Liber poate sa sustina atat cat poate acest eveniment, deoarece nu putem evolua sanatos fara un mediu inconjurator care sa ne ofere echilibrul atat de necesar! Natura este echilibrata in tot si toate! Nu exista culori prea stridente care sa dauneze ochiului, nu exista pasari cu triluri prea stridente, care sa dauneze urechilor (acum, depinde, daca suntem iritati din alte motive, e posibil sa ne irite si ciocarlia). Culoarea gri este adusa de om: asfalt, blocuri, case, stalpi….atat am putut! Gri! Haideti sa readucem culoarea naturala in obrajii Romaniei, macar din punct de vedere ecologic!

Nimic nu este mai usor decit sa spui: sunt prea mic pentru un proiect atat de mare! Este eliberator aproape…Acum ceva timp am vazut insa contra-argumentul: o fotografie cu planeta noastra vazuta din spatiu, frumoasa, impecabila dar cu un pixel (punct) lipsa si ca atare un defect de imagine, de culoare rosie, in mijloc. Totul era minunat dar, acel mic punctulet lipsa atragea toate privirile si deranja! Nimeni nu mai putea sa priveasca perfectiunea in ansamblu deoarece pixelul lipsea. TU esti pixelul! Fara TINE, imaginea este imperfecta!
“Let`s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială organizat până în prezent în România, care îşi propune curăţarea mormanelor de gunoi generate de oameni în arealele naturale ale ţării, într-o singură zi. Ziua de Curăţenie Naţională este 25 septembrie 2010, dată la care toţi românii sunt aşteptaţi să se implice. Putem stabili un record: în acest moment, România este ţara cea mai mare care realizează acest proiect.
Proiectul a fost implementat cu succes în Estonia (2008), Letonia şi Lituania (2009), Portugalia (martie 2010) şi Slovenia (aprilie 2010).
Pe 25 septembrie nu contează cine eşti şi ce faci, pentru că toţi românii se unesc pentru o cauză comună: curăţarea României de gunoaie.
Let`s Do It, Romania!”, proiectul ambiţios care îşi propune să cureţe întreaga ţara de gunoaie într-o singură zi, îşi doreşte să ajungă la toţi românii, pentru a mobiliza un număr record pentru Ziua de Curăţenie Naţională. Începând de astăzi, proiectul este comunicat şi pe canale TV, iar spotul TV adresează îndemnul la înscriere pentru 25 septembrie, prin intermediul a două personaje reprezentative pentru poporul român. Până în acest moment, spotul poate fi vizionat pe Pro Tv, Acasă Tv, MTV, Pro Cinema, AXN, HBO, TVR Tg. Mureş, dar şi în mediul online, aici. Fiind un proiect naţional, care se adresează tuturor în egală măsură, orice fel de sprijin este binevenit, pentru că scopul final este unul care ne interesează pe toţi – o Românie curată.
Mai jos regasiti si clipul oficial al campaniei:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *