Realitatea la control

Salut!
Ce mai faci? Toate bune sper!
Actiune! ACTIUNE! Actiune! Asta e tot ce trebuie sa faci, ca sa ai o viata implinita! Exista tot felul de informatii ajutatoare, dar daca nu le aplici, nu ai ce sa obtii! La fel de multi oameni spun:  da, hai de maine, adica azi oricum am treaba, sunt ocupat….cu orice altceva decat cu implinirea propriilor vise! Candva ma voi preocupa si de mine, candva, niciodata acum…maine este mereu cea mai buna zi pentru mine! Nu te-ai saturat de gluma asta? 🙂
Nu poti sa faci aceleasi lucruri si sa astepti rezultate diferite! E clar! Si atunci?
E simplu! Totul tine de eliminarea unui singur cuvant din vocabularul tau! Transforma NU POT in POT! Elimina negativismul!
Muncesti prea mult? Invata sa transformi aceasta formulare in “ce as putea sa fac pentru a munci mai putin?” Sa fiu mai creativ? Hm….e mai bine, nu?
Astazi iti voi da un instrument de autoevaluare a nivelului de fericire si implinire! E distractiv! 🙂
Priveste in jurul tau! Cate persoane fericite cunosti? Dar fericite cu adevarat, adica implinite pe toate planurile. Nu prea multe, nu? Imparte acest instrument si cu altii, vezi ce efect are. Este vorba despre un tabel in Excel pe care te invit sa il downloadezi si sa il completezi! Tot ce trebuie sa faci este sa iti dai note de la 1 la 10 pentru fiecare dintre aspectele importante ale vietii tale. In clipa in care ai citit categoria, trece prima cifra care iti vine in minte pentru ca aceea este cea mai sincera. Nu incerca sa negociezi, sa ai mila de tine, etc. Vezi categoria, dai sincer sincer sincer nota (adica prima cifra care iti vine in minte) si treci mai departe.
                   Click pe Viata Implinita – Calculatorul Realitatii!
In felul asta vei putea sa vezi rezultate in cifre pentru nivelul la care te afli acum, dar si pentru nivelul la care vrei sa ajungi in sase luni! Cifrele vor vorbi de la sine! Printeaza-l si lasa-l la vedere!
Tot ce iti pot spune este ca Daca TU crezi ca ITI POTI schimba viata in bine, AI DREPTATE! Daca TU crezi ca NU ITI POTI schimba viata in bine, iar AI DREPTATE! (Henry Ford)
Cu prietenie sincera,
Traian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *