Cele 7 spirale ale bolilor – Partea a III-a

Salut!Ce mai faci? Sper ca mesajul meu te gaseste intr-o forma de zile mari, bucurandu-te de viata iar daca nu, nu lasa situatiile sa te schimbe ci schimba tu situatiile delicate din viata ta!

Am promis acum niste saptamani ca voi reveni daca gasesc exercitiile despre care vorbeam in partea a II-a, exercitii pentru prevenirea si remedierea efectelor celor 7 spirale ale bolilor.
Am gasit, exericitiile sunt reunite sub denumirea Iron Shirt QiGong, recomandate a fi facute daca nu ai probleme cu presiunea singelui (tensiunea arteriala). Daca ai astfel de probleme, se recomanda niste exercitii pentru reglarea presiunii singelui si apoi treci la Iron Shirt QiGong.Iron Shirt QiGong include un pachet de 6 pozitii de meditatie ideale pentru construirea unui corp sanatos, a intaririi oaselor si coloanei vertebrale. Aceste exercitii trimit energia Qi in oase, vertebre, tendoane si ligamente, permitandu-ti sa ramai tinar si sanatos la nivel fizic si energetic.

Dupa cum spuneam in postarile anterioare ale acestei serii, exercitiile Iron Shirt QiGong au mii de ani vechime, fiind testate cu succes si imbunatatite de maestrii Daoisti de-a lungul vremurilor.

Imi fac datoria si iti sugerez sa te consulti cu un medic generalist inainte de incepe sa aplici aceste exercitii in viata de zi cu zi. Stii cum e, abuzul de orice fel dauneaza.

Nu sunt un initiat in acest stil, nu am cunostinte aprofundate, drept pentru care nu ma aventurez dincolo de ce am spus deja, ajutat de materialele studiate. Iata mai jos doua clipuri pe care le-am considerat relevante. Exista bineinteles tot felul de materiale pe Internet, iti recomand sa pornesti de la Mantak Chia (click pe nume), dar cu siguranta gasesti si un maestru QiGong in zona din care esti, daca vrei sa transformi acest lucru intr-un mod de viata.

Mi-ar parea bine sa imparti cu noi experientele avute!

Inchei aici seria despre cele 7 spirale ale bolilor! E timpul pentru miscare, destul cu teoria! 🙂

Sper sa te distrezi eficient!

Cu prietenie sincera,

Traian

4 Comments

  1. Multumesc pentru informatii prietene!

  2. Cu multa placere! Toate cele bune!

  3. Buna ziua tuturor . Foarte interesant articol, pentru mine stilul acesta este complect nou, am citit cu placere materialul si tin sa va felicit. A sa mai revin aici pe acest site !

  4. Iti multumesc pentru aprecieri si te mai asteptam! Spor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *