Despre aceeasi manifestare a dorintelor

Salut!
Ce faci? Ai incercat sa-ti faci o schita a planurilor pentru acest an, astfel incat sa ai senzatia ca deja stii ce ti se va intampla? Daca da, tine-te de planuri indiferent daca situatia iti pare potrivnica sau nu. Daca nu, ce mai astepti? Sunt planurile tale, cine vrei sa ti le duca la bun sfarsit? 🙂
Cat despre preluarea controlului vietii tale, iata o analogie: o masina are doua tipuri de locuri, cel al soferului si cel al pasagerului. Pasagerii nu au nici un fel de control asupra drumului pe care il parcurge masina. Soferii au tot controlul. (vorbim strict la obiect) Atunci cand esti un creator inconstient, esti pe locul pasagerului. Dar cand te transformi intr-un creator constient activ, ai sansa de a trece de pe locul pasagerului pe locul soferului si astfel iti controlezi viata.
Atunci cand faci acest lucru, vei fi directionat catre oamenii potriviti, circumstantele, conditiile si oportunitatile care sunt potrivite si aliniate viselor tale si dorintelor tale adevarate. Imediat ce renunti la credinte limitate si la obiceiuri din trecut ai patruns in lumea fara limite a creatiei, vei stii pana in cea mai ascunsa celula a corpului tau ca nu va trebui sa te mai ingrijorezi vreodata de imposibilitatea realizarii vreunei dorinte.
Cu totii avem dorinte pe care dorim sa ni le indeplinim. Si am tot auzit despre posibilitatea care exista din abundenta in noi, de a ne atinge scopul dar cu toate acestea, nu ne incredem in aceasta posibilitate. In felul asta, ceea ce noi transmitem cu adevarat este ca “asa ceva nu exista“. Si avem dreptate! Daca tu crezi ca poti sau nu poti sa iti schimbi viata in bine, ai dreptate! In felul asta ne alimentam frustrarile legate de ceea ce putem si ce nu putem sa obtinem de la viata, rezultatul final fiind acela ca niciodata nu vom putea sa ne traim visele.
Ne trebuie acea incredere pe care o au acrobatii la trapez. Trebuie sa dai drumul unui partener pentru a ajunge la celalalt. Cu totii ne dorim siguranta, dar de cele mai multe ori siguranta inseamna stagnare, zona de confort.
Esenta este aceea de a parcurge drumul propus, nu doar de a ne propune diverse trasee si atat. Personal, in acest inceput de an, am stat de vorba cu niste prieteni si am decis sa punem un proiect in aplicare. Am decis desi nu vedeam foarte clar potecile, dar odata ce am pornit la drum, va spun cu maxim de sinceritate, majoritatea elementelor lipsa au inceput sa se contureze, sa apara din senin, pentru ca noi aveam un drum nou si ca atare trebuia sa-l parcurgem. Revin cu detalii despre asta.
Nu trebuie sa te prefaci ca iti doresti ceva pana cand obtii acel ceva. Trebuie sa fii ceea ce iti doresti sa fii! O sa descoperi ca aceasta alegere a fost dintotdeauna la dispozitia ta.
Joaca jocul numit VIATA cu intentia de a-l CASTIGA. 
Prin acest proces de creatie activa a ceea ce iti doresti pentru tine vei putea sa iti dezvolti o afacere de succes, sa ai vanzari mai multe, o casa frumoasa, relatii frumoase si tot ce iti mai doresti tu. Tot ce trebuie sa faci este sa incepi sa creezi activ si fara incetare ceea ce iti doresti.
Orice descoperire a avut in spate ore, zile, luni si chiar ani de incercari, de studiu. Dar increderea descoperitorului in ceea ce isi dorea a fost caramida de baza a reusitei sale. Edison a avut mii de incercari pentru a descoperi ceva dar cu fiecare esec isi spunea ca este mai aproape de reusita, nicidecum ca se indeparteaza de ea. Fiecare esec reprezenta un mod de a invata ceva nou despre dorinta lui. Invata CUM NU se face acel ceva. Daca elimini toate CUM NU-urile, ramane doar varianta buna, nu? 🙂
In concluzie, exista cateva atribute pe care trebuie sa ti le insusesti: viseaza fara limite, ramai concentrat asupra dorintei tale (concentrarea nu inseamna efort si truda ci inseamna sa traiesti conform visului tau) si actioneaza continuu in directia dorita, indiferent de ce se intampla in jurul tau. Abia atunci inseamna ca esti pe drumul cel bun si iti doresti cu ardoare ceea ce ti-ai propus. Altfel….e la nivel de alegere temporara, nu dorinta.
Exista doua feluri de oameni:
– cei care joaca jocul cu viata pentru A CASTIGA (actioneaza in directia aleasa de ei)
– cei care joaca jocul cu viata pentru a NU PIERDE (aduna cat mai multe informatii si evita sa treaca la fapte de teama esecului)
Am fost mult timp in a doua categorie. Asta e motivul pentru care majoritatea oamenilor nu au ceea ce isi doresc. Adevaratul lor scop, ascuns in subconstient, nu este acela de a obtine ce isi doresc ci acela de a evita dezamagirile si esecurile. Astfel incat nu fac nimic concret. Citesc, studiaza si acumuleaza multe informatii, mai multe informatii, pentru acea zi in care vor fi pregatiti. Dar, surpriza….acea zi nu vine niciodata…..
In schimb poti sa joci viata pentru a castiga si pentru a face ceea ce stii. Cand faci asta, viata nu va mai fi o lupta pentru supravietuire ci va fi o continua experimentare a bucuriei, prosperitatii si creatiei a ceea ce iti doresti, indiferent de circumstantele tale actuale, de economia mondiala sau alte obstacole pe care le percepi din diverse medii.
Ai deja toate piesele puzzle-ului dorintei tale. E timpul sa incepi sa-l asamblezi. E timpul sa te joci! Curaj! 🙂
Cu prietenie sincera,
Traian  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *