Motivatie

Salut!

Cineva spunea: daca ar fi posibil sa ne asezam problemele in gramajoara, dinaintea noastra si am dori sa facem schimb….in cele din urma, tot pe ale noastre le-am lua.

Doua filmulete fara alte comentarii:

2 Comments

  1. asta cu alesul din gramada tot pe ale tale, nu prea sunt de acord: Cineva asta de care zici (am tot auzit de el dar nu-l cunosc 😉 ) spune ca in momentul in care discuti cu cineva (metaforic =gramada), descoperi ca problemele tale sunt cele mai mici. Deci indrazneste sa contrazica celebra: “Imi pare rau de tine, dar de mine mi se rupe inima”

    Sunt de acord ca asa, in viata de zi cu zi, si unul caruia i-a spart porcul gardul poate fi stresat de asta precum Patriciu de afacerea riscanta. Dl Cineva ar spune ca Patriciu ar prefera problemele lui celor cu porcul. Eu zic ca daca ar sti ca i se rezolva problema cu afacerea riscanta, ar alerga dupa porc si ar bate un cui in gard (deci nu ar alege probelemele lui).

    Ma gandesc ca poate Cineva a vrut sa spuna ca le alegem pe ale noastre pt. ca stim sa le manuim, fiind obisnuiti sa avem de-a face cu altele de genul acesta si preferam o problema mai mare cunoscuta uneia mai mici necunoscute.

    Eu sunt de parere ca am da problemele noastre pe problemele ciobanului de pe munte, dar nu prea am da viata noastra pe viata lui.

  2. Iti multumesc pentru comentariu. O zi buna! T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *