TU ce-ai facut astazi pentru a te apropia de SCOPUL TAU?

Salut,
Cineva spunea ca singurul lucru care lipseste din viata persoanelor care isi propun scopuri pe care nu le ating niciodata este chiar acea persoana. Pe scurt: TU lipsesti din viata ta, atunci cand nu iti atingi scopul.
Intr-o lume in care si un bilet de tramvai a devenit un secret care merita sa fie oferit, ma gandesc sa vorbim si noi despre secrete. Ai auzit de Legea Atractiei cu siguranta, fie din filmul The Secret, fie din tot felul de materiale pe tema dezvoltarii personale. Cumva insa, ma gandesc la faptul ca orice chestie care are trecut pe ambalaj cuvantul SECRET nu-mi va fi dezvaluit in intregime. Asa este si cu acest film care dezvaluie niste directii insa nu ofera o harta. Si in plus, un adevarat maestru este acela care-i face cat mai repede maestrii pe cei care-l urmaresc, nu-i tine legati cu un abonament vesnic.
Legea Atractiei – un nume destul de generic. Ce este, cu ce se mananca? Cred ca inainte de a ne putea bucura de Legea Atractiei ar trebui sa stim cum functioneaza Legea Mintii. Pana de curind n-am auzit nici eu despre aceasta lege, desi pot spune ca experimentez destul de mult si destul de multe. Adevaratul secret se pare ca este Legea Mintii. Poate ca motivul pentru care nu sunt multi care stiu despre asta e pentru ca subconstientul ne protejeaza de noi insine si ca atare ne picura in ureche tot ce trebuie pentru a schimba pagina, pentru a porni televizorul si pentru “a vedea lucruri cu adevarat importante”, cum ar fi certurile dintr-un serial de mana a treia.
Un rezumat al Legii Mintii ar putea fi urmatorul: toate puterile pentru a manifesta ceea ce ne dorim in viata noastra exista in propria noastra minte, pentru ca Existenta Insasi este un produs mentalizat, un produs al mintii, un gand! (reciteste asta, te rog, incet si cu atentie)
Cine esti tu? Cine sunt eu? Ce e viata? Cum a fost ziua de astazi? Cat fac 1 + 1? Raspunde-mi la toate acestea fara a te gandi! Hm, nu prea poti, nu-i asa? Bine, imi dai ce-ti vine in minte imediat insa, tot gand e….si tot te gandesti la urmatoarea intrebare!
Pentru atingerea scopurilor ai nevoie de o schimbare a starii de constienta, folosindu-te din plin de urmatoarele instrumente: Energie, Intentie si Actiune!
Realitatea pe care o traiesti acum este mentalizata, deci este strins legata de propria ta minte si realitatea vietii tale este creata de schimbarile din mintea ta. Tot ceea ce vezi in jur facut de mana omului a fost intai ideea cuiva si apoi produs finit. Nu invers! Inventiile apar intai in minte!
Puterea Mintii Tale este CALEA prin care poti sa obtii tot ceea ce-ti doresti, oricand doresti!
Tot ce trebuie sa intelegi este ca atingerea scopurilor propuse reprezinta un sistem ce intruneste niste etape aflate sub directa influenta a urmatorilor trei pasi: Energie, Intentie si Actiune!
TU ce-ai facut astazi pentru a te apropia de SCOPUL TAU?
Daca ai facut ceva, atunci felicitari, esti mai aproape de ceea ce-ti doresti! Daca nu ai facut nimic, atunci esti tot acolo unde ai fost si ieri, deci n-are rost sa-ti para rau pentru ceva. Este bine stiut faptul ca nu poti astepta rezultate diferite facand aceleasi lucruri in acelasi mod!
Revin pe tema asta in zilele urmatoare! Reciteste si articole mai vechi, asculta muzica fara versuri deprimante, stai linga oameni care te inspira si te motiveaza si elimina macar temporar vampirii energetici care te deprima si mai ales pe cei care-ti spun de ce n-ai nicio sansa sa iti atingi scopurile!
Cel mai important: FII ROLUL PRINCIPAL in VIATA TA!
Cu prietenie sincera,
 
Traian 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *