O implinire

Salut!
Ce faci? Cum iti merge? Imi tot vine sa spun: stii destule, e timpul sa aplici. ACTIUNE! ACTIUNE! Informatia fara aplicare este doar informatie stocata in memorie, pe caiet, pe hard sau memory stick. Abia informatia aplicata este putere!
Postarea asta este usor atipica dar consider ca isi gaseste locul aici pentru ca reprezinta un exemplu facil de dorinta implinita. Acum cateva zile, poate 10 zile, vorbeam cu un prieten si ii spuneam ca de ceva vreme mi-as dori foarte mult sa joc handbal. Problema este ca nu mi-a iesit nicio sansa in cale, in Bucuresti, prin care sa aflu de vreun grup care face acest lucru. Fotbal, basket, ping pong da, handbal nu. Nu pot sa spun ca am fost un mic Vasile Stinga pe vremuri, nici macar aproape, dar mi-a placut handbalul si l-am practicat, ca noi toti cred, in timpul scolii. Acum, dupa niste ani, imi revenise dorinta. Si am exprimat-o! Si nu m-am ingrijorat de materializarea ei.
La scurt timp am vorbit cu o prietena care mi-a spus ca tocmai a jucat handbal, in orasul ei natal, Curtea de Arges, cu niste prieteni si prieteni de-ai prietenilor. N-am stat pe ganduri si am intrebat daca pot sa vin si eu in week end, stiind ca asta imi doresc. A vorbit cu ei si mi-a spus ca da, nu e nicio problema. Informatia este informatie si atat, daca nu este aplicata. Asa ca duminica asta am avut meci la Curtea de Arges. Am prieteni care s-au amuzat: “pleci in cantonament?”, “ce esti, aripa tehnica?” Evident, poate suna ciudat dar daca aveam o idee, am urmat-o pina la capat si ma bucur ca am facut-o. A meritat fiecare clipa investita pentru ca acolo totul a fost mai bine decat daca organizam in mod special asa ceva. Intr-o zona de deal, intr-o comuna al carei nume nu il retin, o sala noua facuta din fonduri europene, vestiare, parchet, teren in toata regula si exact, nici mai mult nici mai putin decat 14 persoane, deci 2 echipe adunate intamplator, caci grupul din cate am inteles, este mai numeros. Asa ca oricat de novice am parut, nu am putut sa fiu rezerva. Recunosc, ma bucur ca toti ceilalti au fost mai buni decat mine, in felul asta jocul avand valoare. Am avut si arbitru in persoana unui domn profesor de sport si am jucat 2 ore, patru reprize de cate 25 de minute cu pauze de 5 minute. Un singur cuvint: superb!
Consider ca este o manifestare relevanta si ma bucur ca mi-am implinit aceasta dorinta intr-un timp atat de scurt, de unde nici cu gandul nu gandeam. Daca auzi de echipe de amatori care isi petrec timpul liber jucand handbal sau orice alt sport oriunde te-ai afla, lasa te rog un comentariu, poate cine stie, mai exista cineva interesat.
M-am simtit excelent si te invit si pe tine sa-ti atingi si cele mai mici scopuri, pentru ca meriti! Nu sta pe ganduri, nu analiza prea mult, nu iti pune bete in roate si nu identifica noi continuari ale lui “DACA”. Pe cai!
Le multumesc tuturor celor implicati in evenimentul de azi. Datorita lor, totul a avut sens si culoare!
Cu prietenie sincera,
Traian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *